Verwarrende pubquiz met verrassende winnaars

Afgelopen donderdag trakteerden vaste quizmasters Wouter en Thom ons weer op een gezellige pubquizavond, dit keer geheel in het teken van Harry Jansens strip ‘Harry in de warrie’. 

Drie teams trokken ten strijde, waarvan twee hun vast naam behielden: team Cock (uiteraard met c-o-c-k) en team Wimmies (in een vernieuwde samenstelling). Het derde team kende geen gebrek aan arrogantie en grootheidswaanzin, wat hun nieuwe naam ‘Winnaars van 2024’ opleverde – vanzelfsprekend verwijzend naar de seizoensoverwinning afgelopen juni. Maar slaagden ze er ook in om hun reputatie hoog te houden?

De quizzers kregen uiteenlopende rondes voorgeschoteld, waar verwarde Harry het benauwd van zou krijgen. BN’er-kenners hadden geen moeite met de fotoronde, waarin 10 bekende Harry’s bij naam genoemd moesten worden. Daarnaast wachtte een geheugentest die het best te omschrijven valt als een ontm

oeting tussen de MAX Geheugentrainer-boodschappenlijst en een memoriespel. Ten slotte werd aan de hand van stellingen ieders kennis over dementie getest.

De ’Winnaars van 2024’ kregen de deksel op de neus, toen zij te horen kregen dat ze met 21 punten op de laatste plaats waren geëindigd. Team Wimmies gingen er dankzij hun 25 punten met de winst vandoor, met team Cock in hun kielzog (24 punten).

De volgende pubquiz staat gepland op 7 november. Tot dan!